Generador d'Ozó

L’Ozó és el desinfectant més eficient per a tota mena de microorganismes segons l'Organització Mundial de la Salut (OMS). És per això que l’ozó s’utilitza actualment en les tasques de desinfecció d’ambulàncies, hospitals i residències de gent gran i s’ha convertit en una substància habitual en la lluita contra el coronavirus. 

Què és un Ozonitzador?

Un ozonitzador és un equip generador d’ozó dissenyat per purificar i desinfectar l’aire dels espais de manera natural i sense generar residus. Les seves propietats antisèptiques són d'aplicació tant en àmbit domèstic com industrial, eliminant tant material orgànic com inorgànic i sent realment útil a l'hora d'erradicar fongs, bacteris, virus i altres microorganismes. Les seves propietats també permeten l’eliminació de males olors i contaminacions químiques. Tot això és degut al seu gran poder antioxidant.  

Com funciona un Ozonitzador?

Els generadors d’ozó produeixen ozó per mitjà d'una descàrrega de tensió elèctrica que separa els dos àtoms que formen la partícula d'oxigen i fent que s'uneixin de tres en tres creant així  una nova molècula, l'ozó (O3). L'ozó desinfecta ja que en estar compartint els electrons entre tres àtoms, la molècula resultant tendeix a captar electrons de qualsevol altre compost que se li acosta i els oxida fins a destruir-los. 

Generador d’ozó portàtil:

Perquè un ozonificador sigui efectiu en la desinfecció de l’aire d’un espai no serveix qualsevol generador. Cal tenir en compte aspectes importants com els metres cúbics, la concentració d’ozó i el temps d'emissió. Ens hem assessorat per experts en el sector per poder oferir un producte adequat a les oficines de farmàcia.La nostra feina és buscar i analitzar els productes tecnològics del mercat perquè tu no t’hagis de preocupar de res. Nosaltres ens ocupem de tot i te'l portem a la farmàcia seguint les recomanacions d’higiene i seguretat recomanades.

Truca’ns sense cap compromís o omple el formulari per conèixer tots els detalls.

Tel. 93 538 18 11


 


 

Demanar cita

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s'apliquen la Política de Privadesa de Google i els Termes de servei.