NOS·TIC

NOS·TIC és una eina creada des de la farmàcia per a la farmàcia: 

Una farmàcia disposa d’unes 14.000 referències diferents i aproximadament una mitja de 5 treballadors. En general solen ser gestionades per una sola persona, encarregada de la gestió humana, operativa i econòmica així com totes les altres tasques de la farmàcia

Una persona que ha de coordinar diàriament el mostrador, les compres, l’equip, els processos, els productes, els pacients, la formació de l’equip, la comunicació, la rendibilitat de l’assortiment, etc. Nosaltres, igual que tu, vam passar per aquesta etapa i és per això que vam decidir desenvolupar NOS·TIC

La tecnologia del mètode NOS·TIC, basada en les patologies i problemes de salut, proposa un assistent de Dispensació que ajudarà a aportar valor a la farmàcia, a l’equip i als pacients a través de:

Desenvolupament del Consell Farmacèutic al mostrador. 

 Homogeneïtzar criteris de dispensació (Assortiment i Equip).

 Millorar l’experiència i comunicació amb els pacients.

 Formació continuada de l’equip.


Vols conèixer com ho fan? 

El dimarts 27 NOS·TIC realitzarà una demostració online. La presentació serà dinàmica i pràctica. De manera ordenada es posaran exemples tangibles del dia a dia i es desenvoluparan els múltiples beneficis que aporta l'eina a l'equip, als pacients i a la farmàcia.  

Les places són limitades així que reserva ara la teva omplint el formulari de la dreta i ens veiem el dimarts! Per saber-ne més, truca'ns i estarem encantats de resoldre qualsevol dubte. 


· PER A L’EQUIP: Millora les habilitats i competències. 

Millora el consell al taulell gràcies a la seva Guia de Dispensació (ADS).
Millora la comunicació interna i amb els pacients.
Formació a l’equip en cada dispensació.


· PER ALS PACIENTS: Millora la satisfacció dels pacients

NOS·TIC posa el focus en la tecnologia per millorar la relació amb el client i la seva experiència a la farmàcia, donant un millor consell i amb informació afegida del seu interès. La millor eina de fidelització és el taulell de la teva farmàcia. 


· PER A LA FARMÀCIA: Millora els teus processos

Concentra estoc i augmenta la qualitat de les dispensacions.
Millora la comunicació interna amb l’equip.
Criteris de dispensació uniformes.
Assortiment eficient = Farmàcia més rentable. 


 

Fàcil implementació:

Es categoritza tot l'estoc per patologies.
Sincronització de les dades de Nixfarma en temps real.
Formació tècnica a l’equip. 
Formació sanitària continuada tots els mesos. 


Diferents plans per a diferents farmàcies:

El mètode NOS·TIC pot aplicar-se en una farmàcia amb dos treballadors o amb 25. L’eina disposa de diferents mòduls en funció de les necessitats. Així pots provar-lo amb un pla molt assequible i a poc a poc descobrir tots els avantatges i anar afegint  els mòduls que necessites en cada moment. 

Opinions de clients:

"NOS·TIC nos ayuda cada día en cada dispensación, el equipo está mas seguro de dar consejo para los clientes y a mi como gestor me aporta muchas herramientas que mejoran la rentabilidad de la farmacia."

Juan Aizpurua, Farmacia Parque Rioja
 

"Teníamos un problema con el stock, muchos productos para las mismas patologías, me era muy difícil coordinar al equipo para que no me caducaran las cosas o incluso para enfocarles en aquellos que me interesaban. Ahora con NOS·TIC bajo el stock y a la par que incremento las ventas por consejo. Nos ha ayudado mucho."

Juan Cabañas,Farmacia Valencia 24 horas Centro

"NOS·TIC nos ha ayudado enormemente con el equipo, somos muchos en distintos turnos y es difícil mantener un mensaje uniforme, ahora con Nos-tic todos recomendamos lo mismo y hemos mejorado mucho la comunicación en el mostrador."

Alberto Marfil, Titular Farmacia Yanguas 24 horas.