DualBlist. SPD Semiautomàtic

L'SPD semiautomàtic permet accedir a la tecnologia SPD sense grans inversions. Descobreix el DualBlist, la màquina SPD compatible amb quatre models de blíster Venalink.

L'eina perfecta per a iniciar-se en l'automatització del SPD

Amb l'SPD semiautomàtic hem democratitzat l'accés a la tecnologia dels Sistemes Personalitzats de Dosatge, ja que per primera vegada existeix una tecnologia SPD avançada sense requerir grans inversions. El porfolio de solucions SPD semiautomàtiques (DualBlist) permet al farmacèutic la possibilitat de créixer i escalar cap al SPD automatitzat quan realment la farmàcia el requereixi. El principal avantatge és que els softwares utilitzats en l'SPD automatitzat són els mateixos que en l'SPD semiautomatitzat, la qual cosa facilita la transició entre sistemes i simplifica la corba d'aprenentatge.

Doble Rendiment

La possibilitat de preparar 2 SPDs de manera simultània farà que el procés sigui més fluid i ràpid. Velocitat que es tradueix en rendiment.

Màxima seguretat i precisió

Gràcies a la seva càmera de control fotogràfic DualBlist captura automàticament una imatge amb la medicació introduïda. Les fotografies són processades per a la seva posterior revisió i validació.

Lector Datamatrix integrado para el registro de lotes y caducidades automático

Compatible con la tecnología SEVeM (Sistema Español de Verificación de Medicamentos)

Màquina completa i minimalista amb tots els accessoris integrats:

PC - Lector Datamatrix

Càmera fotogràfica

Pantalla 24 polzades

Impressora d'etiquetes