Manteniment Tècnic

Oferim servei de Manteniment Tècnic i assistència per als equips de hardware i per al software de l’oficina de farmàcia. Ens ocupem de garantir l’òptim funcionament del teu sistema informàtic en tot moment.


L’equip tècnic de Catfarma el formen professionals qualificats amb un absolut domini del programa de gestió i amb més de 20 anys d’experiència en el sector de serveis tecnològics per a les farmàcies. 


Serveis del manteniment Catfarma

Atenció telefònica personalitzada: estem al teu servei en horari d’oficina per a resoldre qualsevol incidència, dubte o consulta. 

Auditories i preventius: Realitzem tasques de manteniment, revisió d’equips i propostes de millores en funció de les observacions tècniques.   

Reparacions: Ens encarreguem de la reparació dels sistemes i components informàtics de la farmàcia.

Assitència Remota: Es gestionen incidències o dubtes a distància, per oferir solucions de forma inmediata, sense perdre temps en desplaçaments. 

Servei d’urgència: En cas d’avaria estem sempre disponibles per a la teva farmàcia. Atenem les urgències els 365 dies de l'any.


Disposem de diferents modalitats de contracte segons les necessitats de cobertura de manteniment que calgui. Garantim serietat, compromís i un bon servei. Demanar cita

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s'apliquen la Política de Privadesa de Google i els Termes de servei.