Aplicatius Catfarma

A Catfarma tenim molt en compte les necessitats que sorgeixen en el dia a dia de l’oficina de farmàcia i treballem diariament per donar resposta a aquestes. En conseqüència hem desenvolupat una cartera pròpia de productes integrats totalment amb Nixfarma que permeten optimitzar la rendibilitat de l’oficina de farmàcia.
 

CatSecure

És un servei de control de l’estat del servidor a temps real amb la finalitat de garantir l’òptim funcionament del l'equip informàtic i de les actualitzacions del sistema.

Aquest aplicatiu verifica l'estat del sevidor i la xarxa, la còpia de seguretat, les actualitzacions del sistema, etc.

A Catfarma ens encarreguem de revisar que les dades enregistrades són òptimes, per tal d'evitar qualsevol incidència. 

 Fes clic per veure com funciona CatSecure 


CatAdn (Anàlisi Del Negoci)

És una eina que de forma automàtica ens genera un informe mensual amb les dades d'interès d'aquell mes. 

Aquest informe ens permet controlar i comparar còmodament l’evolució de la farmàcia i ens ajuda a detectar possibles errors i a facilitar la presa de decisions.

CatAnual

És una eina que Catfarma envia anualment als seus clients de manera gratuïta, per tal d’analitzar l’evolució de l’oficina de farmàcia de forma anual. Genera un informe que permet comparar les dades de l’any finalitzat, amb les de l’anterior per tal de d'analitzar-les en un sol clic. 

Compara dades com preus, operacions, vendes, vendes lliures, vendes de receptes, etc. CatAnalyze

És una eina indispensable per a la presa de decisions en el tracte amb els representants comercials dels laboratoris.
 
Analitza les ofertes comercials del producte, el nivell de vendes, la rotació, la rendibilitat de compres realitzades prèviament i el retorn d’inversió (ROI).
CatAplicatius

Conjunt de micro aplicacions dissenyades a partir d’escoltar i detectar les necessitats dels nostres clients. Permeten accedir i exportar de forma ràpida i resumida, la informació requerida en cada cas, per tal d’analitzar-la. 
 
A Catfarma estem constantment desenvolupant solucions a mida per resoldre les necessitats de cada oficina de farmàcia. Pregunta'ns per descobrir tots els CatAplicatius. 

Demanar cita

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s'apliquen la Política de Privadesa de Google i els Termes de servei.