Etiquetes Electròniques

Les etiquetes electròniques són la solució tecnològica per gestionar els preus dels articles de la manera més ràpida, fàcil i eficient. Reemplaçen a les tradicionals etiquetes de paper per un sistema electrònic que optimitza la tasca d’etiquetatge de la farmàcia.


Les etiquetes electròniques es col.loquen als prestatges dels productes i es controlen informàticament. D’aquesta manera tots els articles estan sempre ben etiquetats. Qualsevol modificació de preu es realitza fàcilment des de l’ordinador, estalviant molt de temps als treballadors i millorant la productivitat de la farmàcia.


Solució tencològica totalment integrada amb Nixfarma.


Cada etiqueta està identificada amb un codi de barres i vinculada a un producte. Els preus es poden modificar des de la fitxa del producte o automàticament, al moment de recepcionar una comanda, a l’actualitzar el catàleg d’un proveïdor, etc. D’una manera ràpida i senzilla podem modificar el preu d’un article, el d’un prestatge sencer, tots els d’un laboratori determinat, etc.


 


A més, com estan integrades amb Nixfarma, les etiquetes ens poden donar informació dels productes als quals estan vinculats. Mitjançant diferents signes, l’etiqueta ens avisarà  si el producte està caducat, si fa molt de temps que no es ven, ens informarà de l’estoc actual de l’article i molt més.


A més de millorar la productivitat de la farmàcia, les etiquetes electròniques revaloritzen l'establiment. 

Les etiquetes electròniques s’adapten als diferents mobiliaris i no requereixen d’obra ni cablejat per a la seva instal.lació. Els preus són fàcilment llegibles per al client i inclouen el preu per unitat de mesura, complint amb la normativa.

Existeixen diferents mides i dissenys per tal d’adaptar-se als productes i cada etiqueta disposa de diferents pantalles a escollir amb diferents disposicions. Totes les etiquetes informen sobre el seu estat de bateria i actualització al sistema per garantir el seu bon funcionament.


Demanar cita

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s'apliquen la Política de Privadesa de Google i els Termes de servei.