Formació online: Anàlisi del Negoci

Ja està disponible la nova funcionalitat de Nixfarma: Anàlisi del Negoci. Una eina d’estadística que permet analitzar fàcilment l’evolució econòmica de l’oficina de farmàcia. 
 

COM FUNCIONA:

Aquesta eina ens permet tenir una visió ràpida de l’evolució de les àrees de negoci de la farmàcia: L'Anàlisi del Negoci permet observar les àrees més importants (Vendes, compres, inventaris, clients) des de diferents punts de vista i de manera simultània, amb la possibilitat de combinar els diferents indicadors i establint el nivell de detall i el període de temps segons el que ens interessi analitzar.


DEMOSTRACIÓ ONLINE GRATUÏTA: 

Durant aquesta setmana enviarem un butlletí recordant els passos que cal seguir per activar aquesta nova funció al nostre Nixfarma. Recorda que per començar amb l’activació, però, cal tenir processada l’actualització:  "Análisis de Negocio".

A més, el dies 2 i 3 de Juliol realitzarem una demostració online gratuïta, mitjançant TeamViewer, per explicar-ne el funcionament i resoldre qualsevol dubte.  
Per apuntar-se només cal fer clic sobre la sessió escollida en el calendari i s’enviarà una confirmació al correu indicat.  


HORARIS:

  • Dijous 2 de Juliol, una sessió de 17 a 18h.
  • Divendres 3 de Juliol, una sessió de 10 a 11h. 


Truca’ns si tens qualsevol dubte o suggeriment! 

Tel. 93 538 18 11

NOTES :

  • Les sessions tenen connexions limitades, és per això que preguem reservar amb antelació per si és necessari organitzar-ne més.
  • El mateix dia rebràs al correu indicat la clau d'accés per accedir a la presentació. 
  • Cal tenir en compte que l'ordinador amb el qual es faci la connexió tingui instal·lat Team Viewer i so (altaveus, auriculars, etc).