CashInfinity

 CashInfinity és una solució totalment integrada amb Nixfarma per gestionar i controlar l’efectiu de l’oficina de farmàcia amb la màxima fiabilitat. 


És la solució per a les oficines de farmàcia que busquen la màxima eficiència i seguretat en la gestió de l'efectiu. 


✔ Té un disseny compacte i elegant que s’adapta a qualsevol aparador. Permet la col·locació ‘front office', com un calaix d'autocobrament, per millorar la higiene de la farmàcia, evitant el contacte amb els diners per part dels treballadors. 

✔ És un sistema robust i de gran qualitat. 

✔ La seva rapidesa permet una alta càrrega de feina i millorar la productivitat de la farmàcia. Evita els errors de canvi i estalvia temps als treballadors en les tasques de gestió de l’efectiu per destinar-lo en l’atenció al client. 

✔ Optimitza tots els processos de gestió i permet tenir un control total de l’efectiu de la farmàcia des de Nixfarma. La caixa sempre quadra i la previsió de canvi està sota control.

· Característiques CI-10
Mesures: 480 x 483 x 750 - 850 mm
Capacitat de bitllets:   
450 en recaptació  
50 bitllets per recicladora
Capacitat de monedes:
1.110
Velocitat d’ingrés:
3 bitllets x segon  
5 monedes x segon
Velocitat de dispensació: 
3 bitllets x segon 
4 monedes x segon
Pes: 65 kg
Flux diari de transaccions: il·limitat.
Detecció de monedes i bitllets falsos. 
Permet anclatge al mostradorPer a les oficines de farmàcia més petites o que requereixen menys capacitat, existeix el sistema CashInfinity CI-5, amb la mateixa fiabilitat i seguretat però amb mides més reduïdes. Aquesta solució també ofereix la opció de col·loció 'front office'.  
 


 

Demanar cita

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s'apliquen la Política de Privadesa de Google i els Termes de servei.