CashInfinity

CashInfinity és una solució totalment integrada amb Nixfarma per gestionar i controlar l’efectiu de l’oficina de farmàcia. 

CashInfinity és el calaix intel·ligent per a les oficines de farmàcia que busquen la màxima eficiència, seguretat i higiene en la gestió de l'efectiu.


Té un disseny compacte i elegant que s’adapta a qualsevol aparador. Permet la col·locació ‘front office', com un calaix d'autocobrament, per millorar la higiene de la farmàcia, evitant el contacte amb els diners per part dels treballadors. 

És un sistema robust i de gran qualitat. La seva rapidesa permet una alta càrrega de feina i millorar la productivitat de la farmàcia. Evita els errors de canvi i estalvia temps als treballadors en les tasques de gestió de l’efectiu per destinar-lo en l’atenció al client. 

Optimitza tots els processos de gestió i permet tenir un control total de l’efectiu de la farmàcia des de Nixfarma. La caixa sempre quadra i la previsió de canvi està sota control.
 

· Característiques CI-10
Mesures: 480 x 483 x 750 - 850 mm
Capacitat de bitllets:   
450 en recaptació  
50 bitllets per recicladora
Capacitat de monedes:
1.110
Velocitat d’ingrés:
3 bitllets x segon  
5 monedes x segon
Velocitat de dispensació: 
3 bitllets x segon 
4 monedes x segon
Pes: 65 kg
Flux diari de transaccions: il·limitat.
Detecció de monedes i bitllets falsos. 
Permet anclatge al mostradorPer a les oficines de farmàcia més petites o que requereixen menys capacitat, existeix el sistema CashInfinity CI-5, amb la mateixa fiabilitat i seguretat però amb mides més reduïdes. Aquesta solució també ofereix la opció de col·loció 'front office'.  
 


 

Demanar cita

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s'apliquen la Política de Privadesa de Google i els Termes de servei.