CashGuard

El sistema de cobrament intel·ligent Cashguard, automatitza la gestió tot de l’efectiu de l'oficina de farmàcia, amb la finalitat de millorar la productivitat i la seguretat d'aquesta. 
 El calaix automàtic Cashguard és una solució de qualitat, perfecta per a l'oficina de farmàcia. S’encarrega del control total de la gestió d’efectiu proporcionant una tranquil·litat absoluta i aportant nombroses millores. 

Catfarma és proveïdor oficial de Cashguard i Servei Tècnic oficial: Ens encarreguem del manteniment del sistema Cashguard i oferim assistència telefònica per resoldre qualsevol incidènca o dubte que pugui sorgir.
 ✔ Millora el servei:

Entrega el canvi de caixa sempre correcte i permet que el temps del personal emprat en la gestió de l’efectiu, es destini a l’atenció al pacient. A més, millora l'experiència de pagament a conseqüència de la reducció de cues.

✔ Millora la seguretat:

Millora l'entorn de treball i seguretat del personal gràcies al procés tancat de gestió de l'efectiu. Redueix significativament el risc de robament gràcies al sistema de segellat i detecta bitllets falsos. 

✔ Millora la productivitat: 

Estalvia el temps emprat en els tancaments de caixa diaris, ja que la caixa sempre quadra. Millora el control de la gestió mitjançant una exhaustiva generació d'informes reduint així el temps utilitzat en la realització de balanços i altres tasques de gestió de l’efectiu. 
 

Demanar cita

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s'apliquen la Política de Privadesa de Google i els Termes de servei.