CashLogy

El NOU CASHLOGY 2023 és una solució compacta i flexible que s'adapta fàcilment a qualsevol oficina de farmàcia. 


Cashlogy 2023 ha incorporat millores estètiques i tècniques per a continuar sent referència en el sector de l'automatització de l'efectiu i està totalment integrat amb Nixfarma.


✔ Disseny compacte:

Aquest calaix automàtic, compacte i eficient, s’integra fàcilment en qualsevol espai. Destaca per la seva facilitat d’ús i manteniment.  

✔ Millora la higiene:

Permet la instal·lació en mode desatès: El client introdueix l'import en el calaix automàtic de cobrament i recull el seu canvi. Els treballadors de la farmàcia no han d'estar en contacte amb els bitllets i monedes millorant així la higiene de la farmàcia. 

✔ Millora la productivitat: 

 Optimitza els processos d’apertura i tancament de caixa.  Evita els errors de canvi i desquadres d’efectiu i detecta bitllets falsos. 

✔ Aplicació mòbil pròpia:

Disposa d’una aplicació pròpia que permet tenir el control total de l’efectiu de la farmàcia des del mòbil. Permet revisar l’estoc de monedes i bitllets, revisar tots els moviments del dia, permet personalitzar notificacions i alertes, etc. 
 


 

Catfarma és proveïdor i servei tècnic oficial. Ens encarreguem de la instal·lació i del manteniment del sistema. A més oferim assistència telefònica per resodre qualsevol incidència o dubte que pugui sorgir.
 

Cashlogy 2023
Capacitat de bitllets: 
150 bitllets
500 en stacker
Capacitat monedes: 
1800 aproximadament. 
Velocitat d'ingrés: 
1 bitllet x segon
3.5 monedes x segon
Velocitat de dispensació:
1 bitllet x segon
fins a 30 monedes x seg.
Pes: 65 kg
Detecció de bitllets falsos.
Permet anclatge al mostrador

Demanar cita

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s'apliquen la Política de Privadesa de Google i els Termes de servei.